Cuvântul Primarului

Liviu Călin Butnariu - PRIMAR

 

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

ˇ Declaratie de Avere Primar Liviu Calin Butnariu ˇ

 

Strategia de dezvoltare pentru orașul Râșnov, și implicit pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor acestuia, evidențiază ca fiind prioritare: modernizarea și extinderea căilor de comunicatii, înfrumusețarea, asigurarea unei cât mai bune infrastructuri, și nu în ultimul rând promovarea la nivel național și internațional a urbei noastre.

Pentru aceasta, Primăria orașului consideră ca fiind o datorie și evidențierea a câtorva valori extrem de importante pentru imaginea unei comunități și nu numai.Adevărata istorie, multiculturalitatea acestor locuri, dar și găsirea unor căi de a respecta dreptul turistului la distracție. Astfel că turismul devine o zonă de investiții pe care primăria o situează în zona de maximă prioritate.

Chiar în vecinătatea unui mit comercial, Dracula, Râșnovul vrea să propună cetățenilor și oaspeților săi ALTCEVA. O poveste aparte, în care legendele romantice cu cavaleri și prințese sunt reconstituite în cetatea medievală, muzica istoriei se aude în bisericile orașului, "aer curat, liniște, mâncare bună", după cum citim pe spatele unei cărți poștale trimise din Râșnov în 1925, ne întâmpină în pensiunile Stațiunii climaterice, renăscute după o jumatate de secol, prin hărnicia și priceperea râșnovenilor. Inspirați de emblema veche a orașului nostru Râșnov–Rosenau ,dorim să devină "ROZA turismului național".

Telefon:  0268.230.115   \  E-Mail:secretariat@primariarasnov.ro  \  Adresa:Str. Piata Unirii, nr. 12, Localitatea Rasnov, Judetul Brasov